Hvem er jeg?

Om mig

Jeg hedder Tommy Slot. 

Uddannet fra Det Jyske Musik konservatorium i 1999 som Statsprøvet Diplom Musikpædagog. Jeg bor i Brande, hvor jeg driver mit værksted fra privaten. Min klarinetlærer på konservatoriet havde en stor lidenskab og viden omkring reparation af klarinetter, som jeg heldigvis blev indviet i.

Klarinet værksted

Reparerer jeg kun instrumenter?

Jeg er også aktiv som lærer på musikskoler og er dirigent for Herning Koncertorkester. 

Sideløbende med mit virke som musikskolelærer har jeg repareret klarinetter. Jeg har afholdt mange workshops for blandt andet mine elever omkring vedligeholdelse af klarinetter.

Reparation af instrumentet.

Jeg behandler alle instrumenter med stor respekt. Kommer der uventede fejl på instrumentet, kontakter jeg altid kunden og får en snak om, hvad vi skal gøre. Ingen uventede store regninger. 

Da jeg selv er en ferm klarinettist, prøvespiller jeg altid instrumenterne. Jeg ved hvordan en god klarinet skal føles og mærkes i hænderne. 

Jeg betragter mig selv som en reel og venlig mand, der gerne kommer med gode råd, både til dit instrument og dit klarinetspil.

Udtalelser fra kunder.

"Tak for sidst. Har selvfølgelig allerede spillet og den lyder jo fuldstændig igen som da den var ny. Dejligt. Du vil aldrig blive glemt."
Esben
"Den er godt nok blevet fin og dejlig at spille på, jeg er glad 😄 det har gjort en kæmpe forskel 👍"
Kirsten

Hej Tommy, jeg har spillet nogle timer i dag på basklarinetten, haft en god oplevelse med det, den har aldrig været så nem og god at spille på før , det er godt og profesionelle arbejde du har udført på den, så spilleglæden har lige fået et nyk opad , den klinger godt og rent både højt og dybt, så tak for dit fine arbejde 👍😊 

 Jens

"Jeg har modtaget min klarinet i stærkt forbedret udgave. Det er et godt stykke arbejde, du har lavet, den er som ny, og helt anderledes at spille på. Pengene værd. Jeg skal nok anbefale dig til mine klarinetvenner. Tak for det hele."
Ole

Hej Tommy
Jeg fik en dejlig velspillende klarinet tilbage i går aftes.
Jeg er overmåde tilfreds med den. Det kan ikke blive bedre.
Endnu en gang tak for din indsats.
De bedste hilsner
Niels